Ohlédnutí za šeprováním

Vážení rodiče,

věřím, že se mnou budou děti souhlasit, pokud řeknu, že se naše páteční akce zase povedla!!!! Nemohu prostě zapomenout na slavnostní chvíli, kdy nad našimi hlavami vystřelily salvy z barevných konfet, a naši malí předškoláci byli ještě zasypáni červenobílými konfetami v barvě šerp. . Za cinkotu dětského sektu nejednomu ukápla nějaká ta slzička. Ráda bych proto ze srdce poděkovala všem, kteří se na naší akci podíleli.

Jmenovitě děkuji

Obci Prasek za finanční podporu této akce a zapůjčení lavic a stolů k sezení pro naše hosty.

Jmenovitě děkuji maminkám: Lilinky Endrštové, Elišky Pospíšilové, Laurinky Holmanové, mamince Máti a Kristiánka-paní Knytlové a mamince Míši Miškeho za všechny dobrůtky, které na slavnost nanosily. Moc a moc děkujeme!!!

Děkujeme našim kuchařkám za výborné pohoštění nejen pro děti, ale i pro naše hosty

Děkuji mým kolegyním za spolupráci, jsme skvělý tým . Byla to náročná akce již od samého rána. Děti pomáhaly se zdobením zahrady, vše muselo být perfektně připraveno, včetně zkoušky šerpování. I přesto po celé odpoledne i podvečer panovala veselá, pohodová atmosféra, kterou nepokazila ani zpráva, že objednaný program skupina Emongo z Konga přijede později. Vše jsme si nakonec skvěle užili.  

Děkuji všem, kteří nás přišli podpořit a pomohli vytvořit pro děti tak neopakovatelnou atmosféru.

A našim školáčkům , těm  ze heartpřejeme úspěšné vykročení do školy  a krásné prázdniny 

                                                                                                                                                                                  R. Hromádková 17.6.2024

 

Zpět